Sunt deja cativa ani de cand poker-ul online este tot mai prezent in publicitatea din Romania. Interesant este ca marile case de poker online din lume, intrate pe piata romaneasca, nu s-au rezumat la promovarea strict pe internet, ci au cautat canalele de mare impact: televiziunea in principal, dar si presa scrisa si mediul outdoor.
Romanii au fost mereu atrasi de jocurile de noroc, iar pokerul clasic este aproape un joc traditional, alaturi de remi, table sau sah. Ridicat la un alt nivel, pokerul online permite jocul chiar si pe dispozitivele mobile, iar adversarii pot fi de oriunde din lume, legati prin retele si adusi fata in fata.
Pokerul atrage mai ales publicul tanar, iar jocurile pot fi gratuite. Cei care joaca sunt atrasi pe de o parte de tensiunea jocului, de adrenalina, iar pe de alta parte de miza financiara, daca isi doresc sa o implice. Fiecare trebuie sa decida cat de mult doreste sa se expuna cu bani.
Exista multe case internationale de poker ce doresc sa atraga publicul roman si vin cu tot felul de oferte promotionale. Spre exemplu, un jucator care se promoveaza mai nou atrage jucatorii cu titanpoker bonus code si un site dedicat in limba romana.
Pokerul online duce la dependenta? Cunosc persoane care joaca frecvent, dar stiu unde sa se opreasca si nu risca bani aiurea. Personal, prefer pokerul traditional, imi amintesc de momentele in care jucam poker pe bete de chibrituri… probabil ca mi-ar placea si adrenalina jocului online, daca as avea si timp sa ma mai joc pe net…