PMCF propune primul eveniment post-carantină. Și dacă vara asta tot nu mergi la NeverSea și Untold, hai la munte. Ai cazare la una dintre cele mai interesante locatii, peisaje care iti taie respiratie, festival de folk, party-uri, experiente gourmet cu Macelaria GHITA si multe alte surprize. Priveste acest video si vei intelege de ce nu trebuie sa ratezi asta! Cum te inscrii? Simplu!
Ce primesti daca vii la Cumpana?
De la jocuri pe echipe (pastrand distanta sociala, evident), la plimbări cu caiacele pe lacul de acumulare Vidraru, traseu pe Valea lui Stan, foc de tabăra, orientare turistică, party-uri, festival de folk pentru prieteni și multe multe altele! ️. Line-up confirmat pentru folk:
– CATI VIȘINESCU
– PICURI DE FOLK
– DJ EUSEBIU
Locurile sunt limitate! Rezervă-ți locul acum! Link înscrieri : https://forms.gle/5emZSUhAGExP7bQ49
De ce sa alegi cabana Cumpana?
Cabana este situata la numai 15 de km de Barajul Vidraru şi la 45 de km de Curtea de Argeş, la altitudinea de 860m pe malul apusean al lacului Vidraru, în depresiunea Cumpăna, la adăpostul munţilor – oferă posibilităţi de odihnă şi agrement într-un peisaj montan pitoresc.
Are o capacitate de 74 locuri de cazare, repartizate in 32 camere duble plus 3 apartamente dotate cu: grup sanitar propriu, televiziune prin satelit, centrală termică automată proprie.
Cabana Cumpana oferă următoarele facilităţi:
- parcare exterioară,
- internet wireless în lobby şi restaurant,
- loc de joacă pentru copii – in exterior,
- teren de fotbal,
- foc de tabără.
Restaurantul vine cu o capacitate de 80 de locuri pe terasa restaurantului si alte zone special amenajate de agrement.
De ce sa vizitezi barajul VIDRARU?
La momentul inaugurarii, barajul Vidraru a fost al cincilea in Europa si al noualea in lume intre constructiile similare. Este unul din beton cu dubla curbura, brazdat de galerii. Centrala hidroelectrica Vidraru a implinit in noiembrie anul trecut 40 de ani de la dare in folosinta.
Lacul de acumulare Vidraru are un volum total de 465 de milioane de metri cubi, din care 320 de milioane reprezinta volumul util. In cei cinci ani si jumatate in care s-a construit hidrocentrala s-au excavat 1.768.000 de metri cubi de roca, din care aproximativ un milion de metri cubi din subteran, s-au turnat 930.000 de metri cubi de beton, din care 400.000 in subteran, si s-au montat 6.300 de tone de echipamente. Conturul barajului e luminat, astfel incat stavila pusa impotriva apelor pe raul Arges se vede din avion.
Sursa foto: Argeseanul
Acest eveniment se va desfășura conform tuturor masurilor de siguranță și de distanțare sociala. Voluntarii PMCF se vor asigura ca tot evenimentul sa îndeplinească toate masurile de siguranta.